Nieuws

Expositie door Grace van den

Dobbelsteen.

Klik voor de expositie

AA³ Accountants schittert
in wervingsvideo voor de
AA Acountants opleiding.

Klik voor een groter filmpjeMaak kennis met de mensen van AA³

Klik op 1 van de onderstaande foto's voor meer achtergrondinformatie.

Maartje Kuijsten Jose Veeke Maike Halters Wannes de Kok Ramon van de Laar    
Maartje
Kuijsten
José
Veeke
Maaike
Halters
Wannes
de Kok
Ramon
van de Laar
 
 
 
AA3 accountants en belastingadviseurs AA3 accountants en belastingadviseurs AA3 accountants en belastingadviseurs AA3 accountants en belastingadviseurs AA3 accountants en belastingadviseurs AA3 accountants en belastingadviseurs  
Accountant-
administratie-
consulent
Assistent-
accountant
Beginnend
Assistent-
accountant
Relatie-
beheerder
Assistent-
accountant
 
 


AA3 accountants en belastingadviseurs

Maartje Kuijsten

Accountant-administratieconsulent, vestigingsdirecteur | Bekijk LinkedIn profiel Maartje Kuijsten AA3 LinkedIn profiel

Maartje Kuijsten“Wat trekt je zo aan in de accountancy?” Deze vraag werd mij ruim 25 jaar geleden tijdens een sollicitatiegesprek bij een accountantskantoor gesteld. Ik kwam net van de havo en wist niet precies wat een accountant deed. Ik kreeg een baan als administratief medewerkster. Eenmaal aan het werk, zag ik dat veel collega's naast het werk nog een opleiding volgden, en begon het bij mij ook te kriebelen. Zo begon ik aan mijn eerste opleiding en diverse cursussen volgden. Gaande weg de vorderingen van de studie veranderden ook de werkzaamheden en werd ik al snel assistent-accountant. Na 11 jaar mocht ik mezelf accountant noemen en had ik vanwege de lage instroom nagenoeg alle voorkomende werkzaamheden op een accountantskantoor wel gezien. Toen begon het weer te kriebelen? Zou ik een eigen accountantskantoor kunnen hebben? Er kwamen twee kinderen en de keuze was voor mij snel gemaakt. Ik begon mijn eenmansaccountantskantoor. Op dit kantoor werkte ik alleen en heb ik alle werkzaamheden weer langs zien komen. Daarom vind ik mezelf een echte allrounder. Naast een juiste invulling van mijn accountantsberoep vind ik een persoonlijke omgang met mijn klanten erg belangrijk. Omdat ik de adviesrol van accountant steeds leuker maar tijdrovender zag worden ben ik op zoek gegaan naar de juiste partners om een grotere organisatie op te richten. Belangrijk bleef het persoonlijke tintje, voor mijzelf en zeker voor mijn klanten.

Naast mijn werkzaamheden als accountant word ik namens de beroepsorganisatie de NBA ook regelmatig ingezet als AA-Ambassadeur. Hierbij geef ik voorlichting aan studenten over het beroep accountancy. Hier bestaat nogal eens een misverstand over. Het gaat naast de cijfers juist om de ondernemers. Het leuke aan het beroep is dat een probleem voor een klant voor mij juist een uitdaging is. Het geeft een goed gevoel als je de klant juist hebt kunnen adviseren. Voor meer informatie over mijn AA-ambassadeurschap zou ik willen verwijzen naar: www.wateenaccountantdoet.nl en www.aa-worden.nl

Thuis ben ik graag met mijn kinderen Janneke (13) en Mathijs (12) in de weer. We zijn allen dol op wintersport. Verder natuurlijk met de moedertaken zoals: helpen met huiswerk en taxiŽn naar de nodige clubs. Mijn grote sporthobby is tennis en thuis rommel ik graag wat in en om het huis.

Terug naar boven | Maartje Kuijsten | José Veeke | Maaike Halters |
Wannes de Kok
| Ramon van de Laar

José Veeke

Assistent-accountant | Bekijk LinkedIn profiel Jose Veeke AA3 LinkedIn profiel

Jose - AA3 accountants & belastingadviseursIk ben José en ben fulltime werkzaam bij AA³ Accountants & Belastingadviseurs als assistent. Na enige jaren van alles en nog wat te hebben gedaan ben ik vier jaar geleden in de financiële sector terecht gekomen.

Ik heb zowel in het bedrijfsleven als de accountancy ervaring opgedaan en was de afgelopen jaren werkzaam bij een landelijk accountantskantoor waar Paul een collega was. Het wereldje is klein en zodoende ben ik bij AA³ Accountants & Belastingadviseurs terecht gekomen.

Verder zijn mijn hobby's reizen, lekker eten en gezelligheid.

Kortom, genieten van het leven.


Terug naar boven | Maartje Kuijsten | José Veeke | Maaike Halters | Wannes de Kok | Ramon van de Laar

AA3 accountants en belastingadviseurs

Maaike Halters

Beginnend Assistent-accountant

Maaike Halters - AA3 accountants & belastingadviseursIk ben Maaike Halters en werk sinds juli 2011 bij AA³ Accountants & Belastingadviseurs. Dit is mijn eerste baan in de accountancy.

Deze keuze had ik nog niet meteen gemaakt toen ik mijn VMBO had afgerond. Ik heb eerst de studie MBO detailhandel gedaan. Ik kwam er na ruim 2 jaar achter dat dit toch niks voor mij was, maar de vakken Bedrijfseconomie en Bedrijfsadministratie vond ik daarintegen wel erg leuk. Toch heb ik deze opleiding afgemaakt om zo de opleiding HBO accountancy/bedrijfseconomie te gaan doen. Dit heb ik één jaar gedaan, maar dit bleek toch net iets te hoog gegrepen voor mij. Ik besloot MBO+ Accountancy te gaan studeren. Toen ik dit diploma afgelopen jaar heb behaald heb nog even getwijfeld om verder te studeren, maar ik ben nu 23 en vond dat het tijd werd om te gaan werken en eigenlijk had ik het studentenleven ook wel gehad.

Bij AA³ Accountants & Belastingadviseurs werk ik als beginnend assistent-accountant. Mijn werkzaamheden bestaan uit het inboeken van de financiŽle administraties van cliënten, het voeren van de loonadministraties en het uitwerken van jaarrekeningen.
Buiten mijn werk doe ik aan (dames)korfbal. Dit doe ik eigenlijk voor de gezelligheid, maar natuurlijk wordt het wel gezelliger als je wint! En verder vind ik het ook erg gezellig om met vrienden in het weekend uit te gaan.

Terug naar boven | Maartje Kuijsten | José Veeke | Maaike Halters |
Wannes de Kok
| Ramon van de Laar

AA3 accountants en belastingadviseurs

Wannes de Kok

Relatiebeheerder

Wannes de Kok - AA3 accountants & belastingadviseursMijn naam is Wannes de Kok en ben sinds oktober 2011 werkzaam bij AA³ Accountants & Belastingadviseurs. Tijdens en na mijn opleiding HEAO Accountancy ben ik vanaf 1996 werkzaam geweest bij een groot, landelijk accountantskantoor, waarbij ik me met name bezig hield met de controle en het samenstellen van jaarrekeningen voor bedrijven.

Begin 2003 heb ik de overstap gemaakt naar een regionaal kantoor in Tilburg, waar ik me verder en breder heb mogen ontwikkelen op het gebied van jaarrekeningen, fiscale aangiften, loonadministratie en advisering.

Vanuit diverse invalshoeken ben ik op het spoor gekomen van AA³. Een leuk team van enthousiaste en betrokken professionals waar ik graag deel van uit wilde maken. Ik heb vervolgens de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht. De verdere uitkomst laat zich raden.

Een perfecte combinatie van 2 accountants en een fiscalist, ondersteund door een betrokken team van medewerkers, zorgen er voor dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn en dat in een open, informele sfeer zonder "jasje-dasje" cultuur. Ik ben u graag van dienst!

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, maar ook aan voetbal, wielrennen, film, muziek en games. Een lekker hapje eten en drinken sla ik zeker niet over.

Terug naar boven | Maartje Kuijsten | José Veeke | Maaike Halters |
Wannes de Kok
| Ramon van de Laar

AA3 accountants en belastingadviseurs

Ramon van de Laar

Assistent-accountant

Ramon van de Laar - AA3 accountants & belastingadviseursMijn naam is Ramon van de Laar. Ik woon sinds juni 2013 samen met mijn vriendin Sharon in Berkel-Enschot. Vanaf februari 2015 ben ik werkzaam als assistent-accountant bij AA3 Accountants & Belastingadviseurs.

Hiervoor heb ik onder andere 3,5 jaar bij een regionaal accountantskantoor gewerkt met een internationaal netwerk. Na een afstudeeropdracht (voor de opleiding HBO Accountancy), te hebben uitgevoerd voor een klant van het accountantskantoor, kreeg ik bij het accountantskantoor een contract aangeboden, waarbij ik voor het eerst echt mocht kennis maken met het vak. Het kantoor had zowel (wettelijke) controle opdrachten als samenstelopdrachten. Mijn voorkeur ging en gaat nog steeds uit naar het samenstellen en adviseren, omdat je hierbij de klant ťcht van dienst kunt zijn. Na een jaar werken ben ik een vervolgopleiding gaan volgen, te weten de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent. Deze heb ik een jaar later theoretisch afgerond.

Na kort gewerkt te hebben bij een landelijk opererend accountantskantoor, administratiekantoor en even kort het bedrijfsleven, werd ik benaderd door AA3 accountants & belastingadviseurs. Het eerste informele gesprek beviel meteen goed en was verheugd dat het van beide kanten klikte , hetgeen heeft geleid dat ik nu dit stukje schrijf voor de website als medewerker.

Veel accountantskantoren zeggen dat ze informeel zijn, echter bij AA3 Accountants & Belastingadviseurs kan ik zeggen dat het ťcht informeel is en dat niet alle accountants saai zijn.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendin en/of mijn vrienden. Ik ga graag uit eten of op stap. Op zondag voetbal ik in een vriendenelftal bij Jong-Brabant.

Terug naar boven | Maartje Kuijsten | José Veeke | Maaike Halters |
Wannes de Kok
| Ramon van de Laar